ГОНЧАРЕНКО ЦЕНТР. EDUCATION AND CULTURE У ЖИТОМИРІ – ВІДКРИТО!

ГОНЧАРЕНКО ЦЕНТР. EDUCATION AND CULTURE У ЖИТОМИРІ – ВІДКРИТО!
02.02.2021

Відтепер, кожен мешканець Житомира зможе стати нашим відвідувачем, нашим коучем та нашим другом!
Ми запрошуємо вас навчатися та навчати!

Вже на відкритті, на якому були присутні засновник Гончаренко центрів народний депутат України Олексій Гончаренко та керівниця проекту Марія Донець, ми почали будувати плани на майбутнє.

Формат world-café (спілкування з метою обміну знаннями), за яким відбулося відкриття, показав напрям нашого руху. Так, усі учасники погодилися з тим, що для розвитку освіти, культури та міста загалом, важливим є розвиток місцевої ідентичності та усвідомлення себе частиною громади.
Освітньо-культурний простір Гончаренко центр. education and culture у Житомирі за любки візьме на себе вирішення негайних потреб міста

Бо одне з головних наших завдань - надихнути і надати людям будь-якого віку можливість набути навички та отримати знання, що допоможуть їм покращити власне майбутнє.

«Гончаренко центри – це перша в Україні недержавна мережа освітьно-культурних просторів, де все навчання абсолютно безкоштовно. Базова річ Гончаренко центру – це англійська мова для дітей, підлітків та дорослих. Бо, щоб інтегруватися у цивілізований світ, ми маємо розмовляти з ним на одній мові. Я впевнений: чим більше людей засвоять англійську, тим кращу кар’єру вони зроблять, тим вищим буде їхній шанс на гідне життя. Це неодмінно прискорить рух України вперед», – сказав Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, Гончаренко центр - це місце для тих, хто прагне здобути знання задля власної успішної кар‘єри, вивчити англійську, та для тих, хто може й хоче вплинути на просвітницький та культурний рівень громади свого міста. У співпраці з вами ми знайдемо найефективніші шляхи вирішення найактуальніших освітніх та культурних проблеми Житомира!

Гончаренко центр Житомир працюватиме з понеділка по суботу з 12 до 20 години. Протягом дня ви можете завітати до нас і адміністраторка надасть всю необхідну інформацію.

Наші контакти:

Facebook: https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreZhytomyr

Telegram: https://t.me/GoncharenkoCentreZhytomyr

Instagram: https://instagram.com/goncharenkocentre.zt

goncharenkocentre.zt@gmail.com

вул. Михайлівська, 12