Освітній портал «Gurtok.org» вже онлайн

Освітній портал «Gurtok.org» вже онлайн
28.08.2017

Більше 100 організацій та 600 гуртків вже зареєстровано в каталозі на освітньому порталі «Gurtok.org».  Тут батьки та навіть самі діти зможуть знайти собі позакласне заняття до душі.

«Gurtok.org» - це масштабний освітній проект міської ради, який має на меті зібрати усі позакласні активності та заняття для дітей м. Житомира на одному сайті.

Розробники кажуть, що поки що портал працює в тестовому режимі, адже має велику базу даних. Протягом тестового періоду дані, які надходитимуть для реєстрації та доповнень профілів організацій та гуртків, модеруватимуться адміністрацією сайту.

З часом кожна організація чи гурток зможе вести свою сторінку самостійно - наповнювати її фотографіями, оновлювати інформацію, додавати новини. Про що  буде повідомлено додатково.  

Нагадуємо, що реєстрація та участь у проекті для всіх організацій безкоштовна. Хто ще не встиг зареєструватися, надсилайте детальну інформацію та логотип організації на електронну адресу gurtok.org@gmail.com. Контактний номер телефону для запитань та уточнень 093 723 32 30.