У ЖИТОМИРІ ВІДБУДЕТЬСЯ ДЕНЬ МАТЕРІ НА МИХАЙЛІВСЬКІЙ

У ЖИТОМИРІ ВІДБУДЕТЬСЯ ДЕНЬ МАТЕРІ НА МИХАЙЛІВСЬКІЙ
10.05.2019

11 травня з 14.00 до 17:00 на вулиці Михайлівській відбудеться святкова програма з нагоди Дня Матері та встановлення Всеукраїнського рекорду «Танцюю з Мамою!!!».

«День матері – це одне з тих свят, які ніяк не можна забути і пропустити серед побутових турбот. Адже він присвячений найголовнішій людині, яка подарувала життя! Це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за усе те добре, що вони для нас зробили, за їх самопожертву і любов. Тому не забудьте привітати своїх найрідніших матусь. Цього дня ви можете подарувати їм свято», - розповіла­­­­­­­­ Наталія Боровська, голова громадської організації «Я-мама».

Організатори заходу розповідають, що головна мета рекорду створити найбільшу кількість танцюючих пар (мама з дитиною), реєстрація відбуватиметься у наметі "Я-мама!", а також серед учасників рекорду проведуть лотерею та будуть розіграні подарунки від спонсорів.

Також під час святкувань на Михайлівській буде організовано фото-зону від дизайнера і фотографа Ірини Кульбовської та розважальний простір для дітей!

Організатори заходу: ГО "Я-мама!" та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Подробиці за посиланням: http://zt-rada.gov.ua